de auteur
de auteur (Foto: Krijn van der Heijden)

Nieuwe thriller van Krijn van der Heijden

Vorden - De Vordense schrijver Krijn van der Heijden heeft onlangs zijn nieuwste boek gepubliceerd, de thriller 'Dode Moordenaars'. Het is een een spannend geschreven misdaadverhaal, waarin de Arnhemse politie alle zeilen moet bijzetten om een gecompliceerde moordzaak op te lossen.

Langs de oever van de Rijn wordt een aangespoeld lichaam gevonden. Het blijkt van een man te zijn die door een onnatuurlijke oorzaak is overleden. Moord, dus.  De politie stuit tijdens haar onderzoek op een ogenschijnlijk alledaags grafisch bedrijf. Er wordt een tweede dode gevonden, die ook vermoord blijkt te zijn. Hebben de twee moorden met elkaar te maken? En wie is geheimzinnige pokerverslaafde persoon die op de achtergrond een rol speelt? Kan een dode een moord plegen?

Het wordt een gecompliceerde en uitdagende zaak voor de Arnhemse politie, waarin weinig lijkt wat het is en weinig is wat het lijkt. Alle creativiteit, denk- en daadkracht hebben de politiemensen nodig om het raadsel op te lossen, zelfs met gevaar voor eigen leven.

'Dode Moordenaars' kost € 19,95 en is te koop in de boekhandel.

Meer berichten