Annelies Stigter, Arie Zwaal en Hester Zwaal in de dans
Annelies Stigter, Arie Zwaal en Hester Zwaal in de dans (Foto: Menno Kuiper)

Biodanza: Dansen brengt je 'In Beweging'

Zutphen - De vakantie is voorbij, maar het zomerse, warme gevoel kun je nog even vasthouden door te gaan dansen. De docenten Arie Zwaal en Annelies Stigter en Hester Zwaal geven wekelijks Biodanzalessen. Instromen, ook voor mensen die nog nooit Biodanza hebben gedaan, kan op de dinsdagavond in Brummen en op de vrijdagmorgen in Zutphen.

Biodanza is “de dans van het leven”. Het gaat hierbij niet om vaste pasjes, maar om het bewegen op mooie, positieve muziek. Je hoeft dus niet te kunnen dansen, het gaat om het beleven. Je danst alleen, met een ander of de hele groep. Het plezier staat voorop. Tegelijkertijd geeft het je de mogelijkheid om ‘even uit je hoofd’ te komen en meer in je lichaam. Omdat er met een vaste groep gedanst wordt, is er een veilige en geborgen sfeer. Dit alles geeft ontspanning, zodat je na afloop van de les rust en vitaliteit ervaart. Je bent van harte welkom.

Interesse? Kom tegen een gereduceerd tarief kennismaken met Biodanza. Neem eerst even contact met ons op via de mail.

Op de website: www.biodanzainbeweging.nl vind je meer informatie. Je kunt ons mailen op het volgende emailadres: contact@biodanzainbeweging.nl

Meer berichten