Fashion & Art Event Vorden

Alle modezaken in Vorden presenteren op koopzondag 16 september op bijzondere wijze hun nieuwe najaarscollectie. Elk uur (13.30, 14.30 en 15.30 uur) start vanuit Grand Bistro de Rotonde (Kerkstraat 3) een Fashion & Art Flits.

Over de 'catwalk' lopen mannen en vrouwen met mode(accessoires) van Fashion Corner, de Hema, de Kadokamer, Siemerink, Van Sinckel, Tuunte en Visser Mode. Da Vinci For Hair verzorgt de kapsels, De Vordense Tuin de bloemen en Indoor Sport Vorden geeft moderne - en streetdance demonstraties. Galerie De Burgerij participeert met duurzame sieraden van kunstenaar Francisca Henneman. De Vordense Jasmijn Taken genomineerd voor 'jong fashion design-talent van het jaar', zal enkele van haar outfits presenteren! Met een bezoek aan dit Fashion & Art Event bent u volledig op de hoogte van de laatste mode en weet u hoe u kleding(accessoires) kunt combineren.

Uiteraard is er voldoende tijd om tussendoor de winkels en galerie te bezoeken of een terrasje te pakken: een dagje Vorden voor jong en oud, voor ieder wat wils.

Meer berichten