Foto: Gerard Kiezebrink

Nog een paar zitplaatsen beschikbaar voor Heit al geheurt

Zutphen - "Hanzehof lup vol veur Heit al geheurt." Eigenlijk is het een geweldig succes. “Heit al Geheurt” verkoopt de Hanzehof RaboTheaterzaal vol.

Vorig jaar de koppen bij elkaar en zeggen “we gaan het doen” en dan moet het wel gebeuren Maar de impact van hun optreden destijds op Berkelstroom TV en recent in de Luxor hadden de mannen onderschat! En nu, nu loopt de verkoop gesmeerd. Zutphen sluit de mannen (weer) in de armen, Dat is knap, mooi en leuk! Leuk voor Zutphen, mooi de Hanzehof en natuurlijk mooi knap leuk voor “Heit al geheurt” zelf.

Zutphens cabaret in Zutphens Stadstaal begriepeluk (lees begrijpelijk) en verstaanbaar voor heel Nederland!

Ze leggen de loep op alles maar vooral op Zutphen, trekken een paar gasten binnen, laten muziek aanhaken! en hun programma BEK steet as ut Wilhelminafontein! of watter nog van oaver is.

Toen eind mei de verkoop voor kaarten het nieuwe theaterseizoen begon zat de gang er al goed in en zelfs in de vakantie periode is de verkoop gestaag doorgegaan

Voor vakantieterugkomers, de wachters, treuzelaars, of zij die dachten het kump wel! Nu moet je snel zijn, het kan nog net, de laatste kaarten nog een stuk of 10 voor 29 september. En even Voor alle duidelijkheid “wie doan het maar ene keer”

Dus pak oe fietse, nem de boot, goa met de brommert, nem een taxi, bel de beverbusse, loat oe brengen, of kroep achter oe computer www.hanzehof.nl het is noe en nèèt later!

Meer berichten