Debuutbundel kunstenares Bertje van Delden uit Warnsveld: onbestendig

Vierakker - In het zonovergoten kleine amfitheater van de theetuin in Vierakker presenteerde Bertje van Delden uit Warnsveld haar debuutbundel Onbestendig. Vele belangstellenden kwamen luisteren naar haar voordracht, de muzikale bijdragen van Arnold Slaghek en de kritische vragen van journalist Sander Grootendorst.

Dat Van Delden kunstenares is en oog heeft voor kleur en haar omgeving is duidelijk merkbaar in de gedichten. Zij kleurt, observeert en beschrijft het onvoorspelbare in de levensloop, die grillig meandert en wisselvallig lijkt als het weer. Waar vergankelijkheid en ouderdom onvermijdelijk zijn, protesteert zij met regels waarin een sterk verlangen doorklinkt naar een poëtische werkelijkheid.

Onbestendig kost € 15, is uitgegeven door Uitgeverij Anderszins, verkrijgbaar in de boekhandels, bij de uitgever of bij de dichteres in atelier het Groene Paard in Warnsveld.


Beste redactie,

In de bijlage vindt U een persbericht over de presentatie van mijn gedichtenbundel ( debuut) Onbestendig.

Als inwoner vanWarnsveld/Zutphen zou ik het zeer op prijs stellen als U dit artikel wilt plaatsen in de Zutphense Koerier. Mijn hartelijke dank.

Vriendelijke groeten,


Bertje van Delden
www.atelierhetgroenepaard.nl

Meer berichten