Inzameling kraampakketten en kleding

GEESTEREN – De stichting Achterhoek-Twente van Oost-Europa Zending (OEZ) houdt het laatste weekeinde van september een grote inzameling van kleding en kraampakketten op verschillende locaties in de Achterhoek.

U kunt de spullen brengen op vrijdag 28 september van 19.00 tot 20.30 uur en zaterdag 29 september van 10.00 tot 11.30 uur op de onderstaande adressen: Vunderink, Graaf Lodewijklaan 6 in Lochem; Rouwenhorst, Lerinckstraat 24 in Zutphen en Schildersbedrijf te Slaa Molenweg 7 in Geesteren.

Men vraagt kleding (voor volwassenen en kinderen voor zomer en winter), schoenen (per paar gebundeld) en dekens. Verder is men heel erg blij met (restanten van) kraampakketten (kraamverband, gaasjes, navelklemmen en wat er verder in een kraampakket zit) Graag restanten van kraampakketten goed dichtplakken.

Billendoekjes, pompflacons desinfecterende handzeep, incontinentiemateriaal, latex wegwerphandschoenen, hydrofielluiers, plastic wegwerpschorten, handdoeken, verschillende grootte van Pampers/ wegwerpluiers maat 0 tot 5, Sudocreme (veel van nodig), Balneum extra vettend (veel van nodig), nieuwe plastic flessen en spenen, babyverzorgingsartikelen. Geen knuffels en speelgoed. Goederen graag in stevige dozen of plastic zakken.
Voor een uitgebreide goederenlijst en meer informatie kan men terecht op: www.hulp-oekraine.nl

Spullen voor de kraamafdeling graag apart afgeven tijdens de inzameling.

De ingezamelde kraampakketten komen ten goede aan de kraamafdeling van het ziekenhuis in Beregowo. Kleding gaat naar verschillende plekken/ landen, en een deel van de kleding word verkocht om de (hoge) transportkosten te kunnen bekostigen.

Ook komt er vaker hulpvraag voor vluchtelingen, en andere mensen in nood hier in de buurt. Ook dan probeert men te helpen met kleding en kraampakketten.

Giften voor de kindjes en/of de kraamafdeling zijn en blijven heel erg welkom op reknr NL51 RABO 0169 9938 68 t.n.v. Stichting O.E.Z Achterhoek/Twente Geesteren. Ook een bijdrage voor verzending van de goederen is onmisbaar.


 

Meer berichten