Groepsgesprek over het thema van de avond. Foto Marjolein Bakker
Groepsgesprek over het thema van de avond. Foto Marjolein Bakker (Foto: Marjolein Bakker)

Nieuwe Alpha van start in Zutphen

ZUTPHEN - Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Zutphen wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Zutphen gaat op woensdag 19 september een Alpha van start. In tien interactieve bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt.


Elke avond begint met een maaltijd. ''Dat is hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen'', aldus de organisatie. ''Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom.''

''Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.''

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven in de Evangelische Gemeente Zutphen van 18.00 tot uiterlijk 22.00 uur op Gerard Doustraat 80a.


Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op www.alphacursus.nl

Meer berichten