Zangers gezocht bij Rutter II project


Het is zover. Na het grote succes van het John Rutter project in 2017 komt er een vervolg.

In het weekend van 17 en 18 november zal het John Rutter II project plaats vinden.
Op zaterdag en de zondagochtend zal er muziek ingestudeerd worden van de componist John Rutter. Zondagmiddag zal het ingestudeerde dan voor publiek uitgevoerd worden. Voor iedere stemgroep wordt er 1 avond extra gepland om partijen te studeren.

Voor dit project zijn wij op zoek naar zangers en zangeressen van alle stemsoorten. Het zou heel fijn zijn als je thuis alvast de partijen kan studeren. Daar waar nodig kunnen muziekbestandjes gemaakt worden.

De deelname bedraagt € 70, dit is inclusief koffie/thee en lunch voor beide dagen.
Het optreden zal plaatsvinden in Het Boshuis te Klarenbeek.

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer enthousiaste musici die meewerken: sopraan Esther Ebbinge, pianist Andor Boddeke, toetsenist Cor Lievers, organist Gerard van Dalen, Babette Lanters en Esther van Dalen dwarsfluit. De algehele leiding zal staan onder Alette van den Brul.

Om de kosten te kunnen dekken zijn wij nog op zoek naar sponsoren. Het geld dat na het concert overblijft zal ook dit jaar weer naar een lokaal goed doel gaan. Dit jaar hebben we gekozen voor Werkgroep Caritas Klarenbeek. Deze werkgroep ondersteunt mensen met een financieel- of sociaal probleem, zonder onderscheid naar religieuze achtergrond. Een dagje uit voor kinderen waarvan de ouders het financieel wat minder hebben, hulp voor ouderen in de wirwar van regels en instanties, financiële ondersteuning voor muziek- of zwemlessen maar ook alleen een luisterend oor voor een eenzaam iemand.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor dit mooie project mail dan naar: alettevandenbrul@outlook.com of bel: 06-46371896.

Meer berichten