Directeur Han Slegt neemt afscheid van Kindcentrum Lea Dasberg

Kindcentrum Lea Dasberg in Zutphen stond vrijdag 6 juli in het teken van het afscheid van directeur Han Slegt. Hij was 10 jaar directeur op de school.

Zutphen - 's Ochtends kreeg hij van twee leerlingen van de leerlingenraad een ontbijt aan huis. Rond 9.00 uur werd hij met een cabrio opgehaald en groots ontvangen op de dependance en vervolgens op de hoofdlocatie.

Op beide locaties zongen de kinderen het Lea Dasberglied, dat door zijn zoon is geschreven en ze stonden met zelfgemaakt vlaggetjes in een haag voor de school.

Alle groepen hebben een optreden verzorgd voor meester Han. Dit was in de vorm van een gedicht, lied, film, lip dub, toneelstukje of dans. Meester Han heeft genoten van dit prachtige afscheid.

Meester Ben nam ook afscheid van de Lea Dasberg. Hij is jaren de conciërge geweest. Ben was goed in het organiseren van diverse activiteiten zoals catering, ontvangen van mensen maar bovenal was hij een hele goede klusser. Wat hij ziet kan hij maken. Ben heeft een mooi vakantiekoffertje als kijkdoos gekregen, omdat hij heel graag op vakantie gaat naar de bergen.

Meer berichten