Wens voor ouderen

Tot 28 juli kunnen ouderen in Zutphen en Warnsveld nog wensen indienen voor de Nationale Ouderendag. Er zijn inmiddels al ruim 30 wensen ingediend en dat mogen er van de organisatie nog veel meer worden.

Zutphen - Een meneer die graag naar musical de Lion King wil, een mevrouw naar museum Villa Mondriaan, dierbare herinneringen ophalen op het strand van Callantsoog, eens een keer lekker uit eten, een rondrit in een Cabriolet, eindelijk weer eens op bezoek bij een vriendin en een tochtje met de Fluisterboot.

Het is zo maar een greep uit de vele wensen die al zijn ingediend. Schroom niet en dien ook een wens in. Elk jaar zijn er veel vrijwilligers die met liefde en plezier uw wens in vervulling willen laten gaan.

Ook u heeft vast wel een bijzondere, ontroerende, gekke of juist hele gewone wens. Laat ze vóór 28 juli weten. Op 5 oktober wordt uw wens door een vrijwilliger vervult.

Wens aanmelden

U kunt uw wens aanmelden via een wenskaart. De wenskaarten liggen op diverse plekken in de stad. U kunt de kaart ook telefonisch aanvragen via 0575-820228 of via e-mail zutphen-ouderendag@ouderenfonds.nl. Vul de wenskaart in en doe deze vóór 28 juli op de bus. In augustus wordt contact opgenomen om de wens te bespreken. Daarna gaat men op zoek naar iemand die hem wil vervullen. Deze vrijwillige wensvervullers mogen zich ook nu al aanmelden via het bovenstaande e-mail adres. Op vrijdag 5 oktober maken ze er samen een mooie dag van.

www.ouderenfonds.nl

Meer berichten