Logo zutphensekoerier.nl


Foto:

Drie jubilarissen bij Zanglust Empe

De dames van Zanglust hebben samen met hun partners het seizoen afgesloten met een gezellige middag en avond.

Empre - Voor Stien Derksen was het een speciale middag, voor haar was er een stoel versierd en haar familie was uitgenodigd. Dit alles omdat zij 50 jaar lid is van het koor.

Na de koffie met een soes volgde de borrel met warme hapjes. De jubilarissen werden naar voren gehaald en met mooie woorden toegesproken door de dames van het bestuur.

Stien Derksen kreeg een bronzen bokaal en een oorkonde. Matty van Beek 40 jaar lid, zij kreeg een glazen waterkan met inscriptie en een oorkonde. Wilma Bosvelt ook zij is 40 jaar lid en voor haar dan een glazen waterkan met inscriptie en een oorkonde, en voor alle drie een mooie bos bloemen.

Daarna heeft iedereen heerlijk gegeten van het Chinese en dessert buffet, en tot slot een kop koffie.

De voorzitter heeft de vrijwilligers van 't Oortveld bedankt voor hun inzet en de dames hiervoor een roos gegeven

De dames van het koor staan op 16 september op de nazomermarkt in Voorst om allerhande spullen te verkopen, heeft u nog overtollig huisraad, geen meubels of artikelen met een stekker, neem dan contact op met Wilma Bosvelt 06-13740764.

Op zaterdagmiddag 17 november is de jaarlijkse uitvoering.

Het bestuur wenst iedereen een fijne vakantie, de repetitie avond begint weer op 30 augustus om 19.30 uur in 't Oortveld te Empe. Als je van zingen en gezelligheid houdt kom gerust.

Meer berichten


Shopbox