Voorzitter Kick Scholten neemt cheque in ontvangst.
Voorzitter Kick Scholten neemt cheque in ontvangst. (Foto: Taco Klevering (lid RC Voorst))

Fikse opbrengst Voorster Nieuws Haringparty 2018

Afgelopen donderdag was het weer zover; de Hollandse nieuwe werd geproefd tijdens de jaarlijkse Haringparty. De totale opbrengst voor het goede doel is uitgekomen op 5.500 euro. Iets meer zelfs dan de organisatie had verwacht.

Voorst - Al 5 jaar wordt de haringparty georganiseerd door de Rotaryclub Voorst en levert dat veel geld op voor het goede doel. Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan de Mantelzorg Gemeente Voorst en jeugdverslavingszorg in de Gemeente Voorst.

Door het verkopen van loten en advertenties en met de entree voor de haringparty worden de bedragen voor het goede doel ‘opgehaald’.

De Voorster Nieuws Haringparty is altijd een geslaagd feest met de Hollandse Nieuwe en sfeervolle optredens.

In de loop van de avond zijn prijswinnaars van de loterij bekend gemaakt. De prijzen (t.w.v. 3.000 euro) zijn beschikbaar gesteld door:

AFAS Software (Leusden), BMO makelaardij (Twello), Brasserie Kriebelz (Terwolde), Café, Eetcafé Zalencentrum De Groot (De Vecht), C'est la vie Marie (Twello), Frendz for your hair (Twello), Het Deventer Wijnhuis/Slot-Kleverkamp (Deventer), Hotel Restaurant Taverne (Twello), Korderijnk (Twello), Restaurant Take Off (Teuge), Ribhouse Texas (Voorst), Susskind (Twello) en Wensink Automotive B.V. (Deventer).

Als u er bij was, dan nogmaals bedankt voor uw bijdrage. Mocht u het feest gemist hebben, dan hopen wij u de volgende keer te verwelkomen bij de Voorster Nieuws Haringparty..

Meer berichten