Logo zutphensekoerier.nl

Nieuw family-friendly festival Camp Moonrise maakt programma compleet

Bussloo - Het nieuwe driedaagse family-friendly festival Camp Moonrise verrijst van 22 tot en met 24 juni aan het meer van Bussloo op de Veluwe.

Met live muziek variërend van Lamb en My Baby tot klassiek ontwaken met pianist Joep Beving, talks van onder meer cultureel ondernemer Duncan Stutterheim, voordrachten van Jules Deelder, Akwasi en Tim den Besten, een pop-up restaurant met Joris Bijdendijk (RIJKS) en een divers programma met theater, kunst en wellness richt Camp Moonrise op de beleving van een magische minivakantie.

Reguliere tickets voor drie dagen en drie nachten inclusief camping voor dit nieuwe festival zijn verkrijgbaar via www.campmoonrise.nl vanaf 117 euro per persoon.

Muziek

Het muziekprogramma is een eclectische mix van stijlen, van de opzwepende, bluesy trancefunk van My Baby, jazzy triphoppioniers Lamb, de afrobeat van Fela Kuti's zoon Seun Kuti & Fela's Egypt 80 tot singer-songwriter Tamino en Joep Beving. Elektronische acts als BBC-radio jock en connaisseur Gilles Peterson, Kenny Dope (Masters at Work), Antal, Hot Chip Megamix, Joy Orbison en een vintage discoset van Joost van Bellen zullen de liefhebbers uitgebreid bedienen.


Food
Food talks, wijnproeverijen, pop-up restaurants, foodtrucks, workshops en demonstraties vormen een belangrijk onderdeel van de Camp Moonrise ervaring.
Zo kan er gegeten en gedronken worden op niveau in pop-up restaurant The Greenhouse; een samenwerking tussen Guus Thijssen (Guustronomie) & Joris Bijdendijk (RIJKS). Een Winery area op het festivalterrein is opgezet in samenwerking met Bacchus Wijnfestival.

Ook chef Alain Caron & zonen presenteren een intieme pop-up food experience. De kunst van het koken wordt overgebracht door middel van vis, vlees en vegan workshops zoals worsten maken (Brandt & Levie), vis fileren, risotto maken en de jongste bezoekers kunnen terecht voor een workshop verse frites en chips maken.
Bezoekers met meer interesse in trends, gezondheid en duurzaamheid met betrekking tot voedsel, kunnen zich onderdompelen in inspirerende Food Talks, georganiseerd door de Food Hub in samenwerking met de Wageningen Academy.


Family
Op Camp Moonrise is The Nest gecreëerd voor kinderen van alle leeftijden. Dit is een (afgesloten) area waar de hele dag kan worden geknutseld, gespeeld, ontworpen en gefantaseerd. Zo is er onder meer een kinderdisco, vrij klassiek dansen, een vossenjacht, acro yoga, muziek op schoot, theaterworkshops, een knutselhoek, de Wortelorkest Parade en kunnen kinderen een houten zwaard maken.


Wellness
Op Camp Moonrise kan de innerlijke mens, zowel geestelijk als fysiek, ook op alle fronten worden verrijkt. Zo zijn er hot-tubs & sauna's, yogalessen met Afke Reijenga, de Wim Hof Methode ijsbad, paddleboard yoga, guided meditation, ecstatic & tantric dance, cacao ceremonies en kun je je onderdompelen in een oeroud Indiaans zuiveringsritueel in de Sweat Lodge.


Activiteiten
Andere activiteiten die te beleven zijn op Camp Moonrise: bootje varen, skinny dippin', skippybattle, tindernisbaan, kopkegelen, curvingbaan, sjans off, survival techniques, sokworstelen, wildplukwandeling, zwemmen, houthakken, Star Wars Origami, vlotten bouwen, Silent Walk, maskers maken, zeefdrukken, bamboestiek, karaoke, games, Pants Off Dance Off, Namastay Drunk: Beer Yoga, Battles & Breaking Records en edelsmeden.


Camp Moonrise – An Extraordinary Boutique Weekender
Locatie: Meer van Bussloo, Veluwe | 22 – 24 juni 2018
Prijs: Weekendticket incl General Camping vanaf € 117,00 per persoon
Campings: General & Comfort Camping, Deluxe Camping, Family Camping, Camper &
Create your own camp
Facebook | Instagram | Website

Meer berichten

Shopbox