Wil jij ook meespelen in een musical? 22 maart start er een nieuwe groep voor tieners in 't Nut in Warnsveld.
Wil jij ook meespelen in een musical? 22 maart start er een nieuwe groep voor tieners in 't Nut in Warnsveld. (Foto: Sandra Boogert)

Speel ook mee in een echte musical

Warnsveld - Ze woont net een jaar in Warnsveld en is nu al helemaal verknocht aan ‘haar’ nieuwe dorpje. Sandra Boogert is als 43-jarige juf vanuit het midden van het land naar de Rijksstraatweg in Warnsveld verhuisd. Vanaf eind maart start ze met het geven van creatieve workshops en toneellessen voor kinderen en jongeren.

Juf Sandra is helemaal in haar element in haar nieuwe woonplaats: “Naast mijn werk als leerkracht heb ik altijd een eigen theaterschool gehad en gaf ook creatieve workshops. Een paar weken geleden ging mijn telefoon. Een meisje uit Warnsveld belde me op omdat ze via via gehoord had dat ik toneelles wilde gaan geven. Dankzij haar is het balletje gaan rollen. Het grappige bleek ook nog dat zij geboren is in het huis waar wij nu wonen. Dat kan toch geen toeval zijn! Toen mijn overbuurvrouw (van de handwerkwinkel Pieterse) ook nog vertelde dat ze het leuk zou vinden als bij haar in de workshopruimte creatieve workshops voor kinderen gegeven zouden worden, was het hele plaatje voor mij compleet”

Op donderdag 22 maart is er in ’t Nut van 18.15 tot 19.45 uur een gratis proefles voor jongeren van ongeveer twaalf tot achttien jaar. "In 25 lessen werken we naar de uitvoering van een musical toe. We oefenen wekelijks op donderdagavond. Mochten ook jongere kinderen belangstelling hebben, dan kan daar ook een groep voor opgestart worden." Opgeven kan via info@detoverkikker. Meer info en workshopaanbod: www.detoverkikker.nl of 06 49714084.

Meer berichten