Foto: SP Zutphen

NPO Radio 1 Dit is de Dag presenteert: De peiling van Tijs

Zutphen - Dit is de Dag gaat met presentator Tijs van den Brink in de week voor de Gemeenteraadsverkiezingen het land in. Van 12 tot en met 16 maart is 'de peiling van Tijs' elke werkdag tussen 18:30-19:30 uur te beluisteren op NPO Radio 1, live vanaf verschillende locaties in Nederland.

Op 16 maart is 'De Peiling van Tijs' in het Volkshuis in Zutphen (Houtmarkt 62). SP-lijsttrekker Mathijs ten Broeke zal samen met zijn partijleider Lilian Marijnissen te gast zijn en in gesprek gaan met het publiek.

Presentator Tijs van den Brink: "Gemeenteraadsverkiezingen gaan over gemeenten, het woord zegt het al. Ik vind het van belang dat onze uitzendingen daarover dan ook vanuit gemeenten plaatsvinden om in de sfeer van die stad of dat dorp het gesprek te voeren. Samen met veel mensen uit die gemeenten en een landelijke lijsttrekker. Ik geloof echt dat dat een meerwaarde heeft."

Publiek en andere (politieke) partijen zijn van harte welkom om mee te doen aan het gesprek. Inloop vanaf 18:00. Kom langs met al je vragen en opmerkingen over de actualiteit en wat speelt in jouw gemeente!

Meer berichten