Gemeente Bronckhorst op WhatsApp

Bronckhorst - De gemeente Bronckhorst is inwoners graag zo goed mogelijk van dienst. Zij kunnen de gemeente op verschillende manieren bereiken: via www.bronckhorst.nl, telefoon, balie, sociale media etc. Vanaf 15 maart hebben we ook Whats App. WhatsApp wordt door veel mensen gebruikt. Burgemeester Marianne Besselink: "Daar spelen we met deze service op in. We maken het inwoners graag gemakkelijk om ons een vraag te stellen en daarop snel en persoonlijk antwoord te krijgen."

Vragen worden beantwoord tijdens onze openingstijden van maandag tot en met donderdag van 08.30-16.30 uur en vrijdag van 08.30-12.30 uur. Het WhatsApp nummer is (06) 82 65 43 45. Dit nummer is niet telefonisch bereikbaar, maar alleen bedoeld voor het stellen van vragen via Whatsapp.

Inwoners kunnen op de app terecht met vragen over openingstijden, producten en diensten die we bieden, prijzen van documenten, maar ook meldingen doen over de openbare ruimte, bijvoorbeeld van een afgebroken tak, lantaarnpaal die niet brandt of losliggende stoeptegel.

Meer berichten