Oranjevereniging Warnsveld is op zoek naar een stroomaggregaat

Warnsveld - Vooruitzien is regeren en daarom heeft de Oranjevereniging Warnsveld al in een vroegtijdig stadium aangegeven dat er, bij het organiseren van de festiviteiten in 2018, een probleem rondom de elektriciteitsvoorziening zou gaan komen.

Op initiatief van de Stadspartij is door de Gemeente Zutphen bij monde van de verantwoordelijke wethouder en met de goedkeuring van alle overige politieke partijen, de toezegging gedaan dat er een stroomkast geplaatst zou gaan worden op het evenemententerrein. Een stroomkast met voldoende vermogen om een complete kermis op te laten draaien.

Met nog zeven weken te gaan tot Koningsdag is het geloof dat de gedane toezegging tijdig wordt gerealiseerd bij het bestuur volledig verdwenen. Als er niets gebeurt dan gaat de kermisattractie niet draaien, kan er geen patat worden gebakken en kan alleen de eerste rij genieten van het optreden van de live-bands.

"Goede raad is duur en zeker in dit geval," zegt Henk-Jan Hulleman van de Oranjevereniging. Het bestuur geeft aan dat de Oranjevereniging een fantastisch programma in elkaar heeft gedraaid, dat na afloop van de kleedjesmarkt, verder gaat in de feesttent met livemuziek. Hiermee wordt de langgekoesterde droom van een avondprogramma waargemaakt. Hulleman: "Als je dit allemaal hebt georganiseerd dan is het natuurlijk ondenkbaar dat er geen krachtstroom voorhanden is. Belofte maakt immers schuld! Wij doen daarom een beroep op iedereen om mee te denken over het oplossen van deze stroomstoring."

"Dus mochten er bedrijven/ particulieren zijn die ons willen sponsoren met de beschikbaarstelling van een aggregaat of een bijdrage willen leveren in de extra kosten indien wij tot huur van dure aggregaten moeten overgaan met bijbehorende brandstofkosten, of een andere oplossing weten, neem dan vooral contact op met de Oranjevereniging Warnsveld." Dit kan via hj.hulleman@hetnet.nl of doe een eenmalige donatie met als omschrijving 'Stroomstoring' op de bankrekening van de Oranjevereniging Warnsveld rekeningnummer NLRABO0123749034. Ook met de beschikbaarstelling van krachtstroomkabels kunnen wij enorm worden geholpen om alles aangesloten te krijgen.

Meer berichten