Vriendjes- en vriendinnetjesmiddag Scouting geslaagd

Gorssel - Afgelopen zaterdag werd er bij de welpen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald een vriendjes- en vriendinnetjesmiddag gehouden. Na de korte opening startte het programma met het bosspel spons, water en vuur in combinatie met vlaggenroof! Het actieve spel werd door alle aanwezige kinderen erg fanatiek meegespeelt en op deze manier vloog de tijd!

Na het actieve spel was er een moment van rust in de kampvuurkuil met warme chocolademelk en popcorn. Door een grote opkomst van kinderen (totaal ca. 45) werd het een geslaagde middag bij de Gorsselse Scoutinggroepen!

Ben jij ook bij de vriendjes- of vriendinnetjesmiddag geweest en wil je nog wel een keer komen kijken? In principe is er elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur programma bij de welpen en ben je van harte welkom om mee te komen doen! Ook als je er niet bij bent geweest mag je vanzelfsprekend een keer langskomen om kennis te maken met de Scouting!

Wil je meer info?

Kijk dan eens op de website van de groepen: www.scouting-ijsselgroep.nl (jongens) of www.scoutingkompasnaald.nl (meiden).

Meer berichten