Foto: GroenLinks Zutphen

GroenLinks Zutphen zoekt kandidaat-wethouder

Zutphen - De leden van GroenLinks Zutphen hebben een vacature vastgesteld voor de kandidaat-wethouder. Een super(wo)man is wat GroenLinks Zutphen zoekt. De ambitie van GroenLinks Zutphen is om bij de gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij in Zutphen te worden. Het doel is om minimaal 5 zetels te halen.

Definitieve kandidatenlijst

Ook hebben de leden een kleine wijziging in de kandidatenlijst doorgevoerd. Door privé redenen heeft Rogier van Lindenberg een lagere plek op de lijst verkozen. Van plek 6, een plek die kans geeft op een raadszetel of forumlid is hij nu naar 15 gegaan. In september werd Liza Luesink als lijsttrekker gekozen. De top van GroenLinks wordt aangevuld met Martine Westerik, Lilly-Ann de Jong, Dolf Logemann, Irene Kleinrensink, Mirjam Dolfing, Nicole Bossenbroek en Laury Schepers.

Vacature wethouder

GroenLinks Zutphen heeft hoge ambities voor de gemeente: "Onze droom is een groene, duurzame en sociale samenleving. En dat doen we graag met betrokken, energieke inwoners. Vernieuwing van de manier van werken is daarbij hard nodig. Samen, sneller, ondernemend en met ruimte voor initiatief. Onze kandidaat-wethouder is gemotiveerd hier een stevige bijdrage aan te leveren." De vacature staat nu online op zutphen.groenlinks.nl

Meer berichten

Shopbox