Foto: Harald van den Akker

Samen wandelen en zingen

Wichmond - Ze ontmoetten elkaar bij de cursus 'gastheer van het landschap' van het IVN en de gemeente Bronckhorst. Beiden bleken zich in Wichmond te richten op coaching bij balans en vitaliteit in leven en werk. Waarbij Annemiek van der Velden dit bij voorkeur wandelend doet en Leonie de Wit zingend.

Samen hebben zij nu een aantrekkelijk vernieuwend aanbod ontwikkeld: een dagworkshop waarbij balans en vitaliteit centraal staan en de deelnemers zowel gaan wandelen als zingen. Voor de lunch hebben zij contact gezocht met een andere ondernemer in de buurt, die wordt verzorgd door de Keuken van Hackfort. Er is ook al belangstelling van organisaties, die zien in dit aanbod zeker iets voor hun medewerkers, individueel of als teamdag.

Op zaterdag 27 januari is de eerstvolgende workshop met open inschrijving. Er wordt gewerkt in kleine groepen, dus volop individuele aandacht. Wilt u meer weten, neem contact op met Annemiek van der Velden: 0611125317; www.goudenwandeling.nl of Leonie de Wit: 0628477953; www.leoniedewit.com

Meer berichten

Shopbox