Foto: null

Optreden bluesrockband Stepping Stone in Hoek

Gorssel - In eetcafé De Hoek aan de Joppelaan 5 in Gorssel wordt zaterdag 2 december om 21.00 uur een optreden gegeven door blues/ rockband Stepping Stone.

Na een pauze van 35 jaar, is Stepping Stone weer helemaal terug, de band is sinds een klein jaar opnieuw bij elkaar en werkt elke week in Joppe aan het repertoire met eigen en nieuwe nummers.

Het enthousiasme, de power en de rauwe energie doen op het eerste oog (oor) vermoeden dat het hier gaat om een keiharde blues-/rockband van muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 20 of 30 jaar.

Maar niets is minder waar! Stepping Stone is misschien wel een van de oudste bands van Nederland! Stepping Stone is opgericht in de jaren '70 en in die tijd hadden de nog jonge mannen een eigen visie op rock.

De energie waarmee een optreden wordt gegeven is ongekend en doet denken aan de gloriejaren van grote namen als Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn, the Cream, Led Zeppelin en Deep Purple.

Het repertoire is zeer doordacht, niet alleen grote hits worden gespeeld maar juist ook die nummers die bij 'de kenners' bijzonder in de smaak vallen.

De leden van Stepping Stone: Rob Meijer, Dick Zuurveen en Hans Meijer.

www.eetcafe-dehoek.nl

Meer berichten

Shopbox