Logo zutphensekoerier.nl


Odin-winkel in Zutphen in finales verkiezing Beste Biowinkel

Zutphen - Maar liefst drie winkels van biologische voedselcoöperatie Odin hebben diverse finales bereikt in de verkiezing Beste Biowinkel 2018.

In de categorie grote winkels heeft de Odin-winkel in Zutphen de finale gehaald. De gezellige winkel aan de Spittaalstraat 22 zit in een karakteristiek pand, dat voor de Tweede Wereldoorlog al een kruidenierspand was van de gebroeders Koppel. De 11 jaar oude Odin-winkel wordt door klanten geroemd vanwege de hartelijke sfeer, de netheid en het grote biologische en biodynamische assortiment.

De Odin-winkel in Bergen staat in de finale van de categorie middelgrote winkels. De winkel aan de Dorpsstraat 7 is in 2012 gestart en heeft sinds die tijd een eigen plek gekregen in de Bergense gemeenschap. Meer dan 500 Bergenaren zijn lid geworden van de Odin-coöperatie, waardoor zij voordeel krijgen op hun boodschappen en bijdragen aan een duurzame voedselketen.

In de categorie webwinkels staat de Odin Bezorgdienst in de finale. De webwinkel van Odin groeit fors en staat onder klanten bekend vanwege de persoonlijke service, het uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om voordeel te krijgen op de online-aankoop van boodschappen, door lid te worden van de Odin-coöperatie.

Klanten van biologische winkels kunnen stemmen op hun favoriete bio-winkel via de website Bestebiowinkel.nl. Stemmen kan tot en met 31 december. Op woensdag 17 januari 2018 maakt de jury op de Bio-beurs in Zwolle bekend welke winkels zich een jaar lang 'Beste biologische winkel van Nederland' mogen noemen.

Odin is dé biologische voedselcoöperatie van Nederland. Over heel Nederland heeft Odin 19 winkels en een bezorgdienst. Maar ook een eigen imkerij en een biodynamische boerderij. Alles 100 % biologisch of biodynamisch. Meer informatie op www.odin.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox