Logo zutphensekoerier.nl


Laatste fotografiewandelingen voor winter

Zutphen - Fotograaf Jasja de Wit deelt haar enthousiasme over fotografie en Zutphen graag. Dat doet zij tijdens Dwalen door Zutphen: een workshop fotografie, gecombineerd met een stadswandeling.

Dwalen door Zutphen is bedoeld voor de beginnende fotograaf. Deelnemen kan met alle soorten camera’s, ook met een mobiele telefoon. Voor de wandeling begint, biedt Jasja een duidelijk kader rond een thema. Dat thema is ’Compositie’; een hulpmiddel om foto’s interessant en dynamisch te maken. Daarna begint de mooie route door de historische binnenstad van Zutphen. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers oefeningen. Daarin passen zij de theorie direct toe. Natuurlijk deelt Jasja onderweg ook wetenswaardigheden over Zutphen. Na de wandeling bespreken de deelnemers hun foto’s gezamenlijk na.

Tijdens Dwalen door Zutphen staan het delen van kennis, inspiratie en enthousiasme centraal. Door de kleine groepsgrootte (4-8 personen) krijgen alle deelnemers persoonlijke aandacht.

Er staan in november twee Dwaaltochten gepland. De eerste op vrijdagochtend 24 november en de tweede op zondagmiddag 26 november. Zin om mee te gaan? Kijk op www.jasjadewitfotografie.nl voor informatie over kosten en aanmelding. Bellen of mailen kan ook: 06 - 577 85 250 en via info@jasjadewitfotografie.nl.

Meer berichten


Shopbox