Logo zutphensekoerier.nl


Foto: Gerreke van den Bosch

Voorstelling Oerend Hart: In Vuur en Vlam

Zutphen - De Oerend Hartkaravaan is in juni neergestreken in Zutphen, in de wijk Noordveen. Nadat men eerst de Coöp op stelten heeft gezet en in de buurt verhalen heeft gehaald.

Sinds juni is er een groep van twaalf ouderen uit Noordveen en een aantal gastspelers uit Eefde aan de slag om zelf een theaterstuk te maken én te spelen.
En dat is ook precies wat Fit-ART met Oerend Hart beoogd: ouderen zijn zelf aan zet en voeren zelf de regie. Zij hebben een hilarische tijd met regisseur Coby Beck. Elke vrijdagmiddag repeteren zij in het DWK-gebouw.

Op zaterdag 18 november om 19.00 uur is het zover. Dan gaan zij in DWK-gebouw aan de Leeuweriklaan in Zutphen op de planken voor publiek. Met ondersteuning van het 22-koppig swingend ouderenkoor De Polsterren onder leiding van Merel Harkink.
Het stuk heeft de titel: "In Vuur en Vlam" en heeft als ingrediënten: List en bedrog, verleiding en liefde, passie en meer …

Het wordt geheel gespeeld en gezongen door heerlijk eigenzinnige ouderen.En het is bestemd voor liefhebbers van de schone Podiumkunsten.

Sidderend hete welkomstact door Sabien Custers. Muzikale begeleiding door Wolfram Reisiger. De Polsterren onder leiding van Merel Harkink.
Kaarten à €10 zijn te bestellen via: aanmelden@fitart.nl. Of te koop aan de kassa voor €12.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox