Logo zutphensekoerier.nl


Repetities theatervoorstelling in De Hoven begonnen

ZUTPHEN - De repetities voor de voorstelling “Waar ben je?” in De Hoven zijn van start gegaan. Het verhaal krijgt steeds meer vorm. Ook is het team van spelers inmiddels compleet. Dertien Heufsen met de leeftijd tussen de twaalf en zestig jaar zullen in juni stralen tijdens de locatietheatervoorstelling die je meeneemt door de hele wijk.

Elke woensdagavond wordt er in het Dienstencentrum van De Hoven met veel plezier gerepeteerd. De repetities staan nu in het teken van training en improvisatie. Na de kerstvakantie zal er steeds meer worden gewerkt aan de voorstelling en begint het repeteren met het script.

In de voorstelling volgen we Mara die met haar dochter Ruth in De Hoven woont. Na het overlijden van haar man twijfelt Mara of ze wel in De Hoven wil blijven wonen. Haar man was een echte Heufse, maar zij voelde zich er nooit helemaal op haar plek. Wat heeft ze er nog te zoeken, nu hij er niet meer is? Op de dag van hun verhuizing is Mara haar dochter kwijt.

Tijdens haar zoektocht naar Ruth ontmoet ze mensen uit het verleden en uit het heden, die zowel negatief als positief over De Hoven zijn. Ga samen met hen mee op een tocht door De Hoven en ontmoet haar bewoners. Zullen ze toch in De Hoven blijven wonen?

Speeldata: 1 juni: 18.00 uur en 20.00 uur; 2 juni: 11.00 uur, 14.00 uur en 17.00 uur.

Meer berichten


Shopbox