Logo zutphensekoerier.nl


55 Plus 4 Daagse in Hanzehal

Zutphen - Vorig jaar werd met groots succes de eerste editie gehouden van de 55 Plus 4 Daagse. Dé beurs gericht op de ruim 1 miljoen mensen in Gelderland en Overijssel die de 55 jaar zijn gepasseerd.

Voorheen konden de 55-plussers voor een dergelijke beurs alleen terecht in de Jaarbeurs Utrecht. De gezamenlijke ouderenbonden vonden dat ook in deze regio een specifieke ouderenbeurs gehouden moest worden, waar de 55 Plus 4 Daagse uit voort is gekomen.

De eerste editie in 2016 werd meteen een groots succes. Veel bezoekers kregen tijdens de beurs het gevoel van de vroegere 'Jaarbeurs van het Oosten' terug. De Hanzestad Zutphen is van oudsher een handelsstad. In de 20e eeuw stond Zutphen landelijk op de kaart als handelsstad. Jarenlang werd er de 'Jaarbeurs van het Oosten' gehouden, een succesvolle handelsbeurs waar tienduizenden bezoekers op afkwamen.

Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 oktober gaat de tweede editie van de 55 Plus 4 Daagse van start en wordt wederom gehouden in de Hanzehal in Zutphen. Vier dagen lang kunnen de 55-plussers genieten, zich laten informeren en vooral amuseren.

De 55 Plus 4 Daagse is een complete huishoudbeurs met ruim honderd verschillende exposanten. Op de beurs vindt men verschillende thema's terug. Zo wordt er onder meer aandacht besteed aan wonen en leven, mode en beauty, gezondheid en beweging, reizen en er is een informatieplein aanwezig. Hierdoor vindt u een ruim aanbod van verschillende producten.

Dit jaar is er een gevarieerd podiumprogramma met muziek, show en dans. U kunt op het horecaplein, onder het genot van een hapje en een drankje, uitrusten en luisteren naar muziek die u zeker zal herkennen. U mag uiteraard meezingen en wellicht een dansje wagen.

Een belangrijk onderdeel van het podiumprogramma is de modeshow van modehuis Van Leersum. Vier maal per dag verzorgen zij een professionele modeshow compleet gericht op de mode van de 55 plussers. Mooie en eigentijdse kleding die laat zien dat de 55 plusser van nu ook trendy kan zijn.

De 55 Plus 4 Daagse wordt dit jaar wederom gesteund door ouderenbonden KBO & PCOB. Deze ouderenbonden vertegenwoordigen samen een achterban van ruim 100.000 leden en zijn goed vertegenwoordigd op de beurs. Zij zullen diverse workshops en lezingen aanbieden en daarnaast kunnen hun leden gratis gebruik maken van busvervoer. Dit vervoer wordt ingezet van en naar de Hanzehal te Zutphen.
De 55 Plus 4 Daagse is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren rond de Hanzehal is gratis en met het openbare vervoer is de Hanzehal gemakkelijk bereikbaar. De lijnbussen stoppen praktisch voor de deur en vanaf het NS station Zutphen is het ongeveer 10 minuten lopen.

Entree voor de 55 Plus 4 Daagse kost maar €7,50 per persoon. Leden van KBO & PCOB ontvangen op vertoon van hun ledenpas een korting van €2,50.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox