Logo zutphensekoerier.nl


Het winnende team van de zesde editie in 2016.
Het winnende team van de zesde editie in 2016. (Foto: Gerrit Leemkuil)

Aanmelden Brummense popquiz weer mogelijk!

Brummen/ Eerbeek – Nu de oktobermaand zich heeft getoond, gaan de gedachten van veel muziekliefhebbers in de gemeente Brummen al weer uit naar de decembermaand. En wel naar de derde kerstdag om precies te zijn. Dat is traditiegetrouw de dag waarop de enige echte Brummense popquiz wordt gehouden.

Tot en met uiterlijk 1 november kunnen teams zich aanmelden.

De Brummense popquiz staat garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers in De Vroolijke Frans in Brummen, ook wordt er fel gestreden om de eer om als team de allround-muziekquiz te winnen. De organisatie heeft besloten de wisselbeker te vernoemen naar initiatiefnemer Hans Broer, die onverwacht in de zomer van 2016 is overleden. De teams strijden vanaf 2016 dus om de ‘Hans Broer Award’.

Meedoen kan met een team van drie personen. Minimaal twee leden van het team moeten in onze gemeente wonen danwel sociaal-economisch aan de gemeente Brummen verbonden zijn. Uit alle teams die zich aanmelden worden er uiteindelijk twaalf geselecteerd die op woensdag 27 december vanaf 20.00 uur in De Vroolijke Frans in de popquizarena mogen treden. De inschrijvingskosten voor een team bedraagt 10 euro. Inschrijven doet men via www.popquizbrummen.nl.

Iedereen van harte welkom
Ook als je niet mee wil doen is het verstandig 27 december in je agenda te noteren. Want iedereen is van harte welkom om de quiz als belangstellende bij te wonen.

Vertrouwde handen
De organisatie is in handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk en Robert Kersten. Vragen? Dan kan men deze mailen naar het e-mailadres popquiz@rtv-veluwezoom.nl. Natuurlijk kan men ook terecht op www.popquizbrummen.nl. Of volg het twitteraccount @popquizbrummen.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox