Logo zutphensekoerier.nl


Gitarist Frank Ong-Alok leert ouderen gitaarspelen.
Gitarist Frank Ong-Alok leert ouderen gitaarspelen.

Gitaarcursus voor ouderen

ZUTPHEN - Gitarist Frank Ong-Alok heeft voor iedereen die er nooit aan toe is gekomen om gitaar te leren spelen een speciale cursus van zes weken ontwikkeld.

Vaak staat er in huis een gitaar te verstoffen terwijl het juist zo leuk is als die eens bespeeld zou worden. Mensen hebben soms slechte ervaringen opgedaan met muziekles en hebben het er bij laten zitten helaas. Dat zijn vaak voorkomende argumenten waardoor de gitaar op zolder ligt of ergens ongebruikt aan de wand hangt.

De gitaarcursus is dusdanig van opzet dat er met geringe inspanning binnen korte tijd muziek in huis zal klinken zoals nooit tevoren. Dit is een mooie gelegenheid om snel en effectief met muziek aan de slag te gaan. Letterlijk want er komen diverse slag en tokkel technieken aan bod. Ook akkoorden waarmee veel liedjes kunnen worden begeleid. En iedereen kan het. Als je het maar doet.

Frank is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen, jong en oud, die nog nooit iets aan muziek gedaan hebben. Ook mensen die zelf geen gitaar hebben kunnen aan de cursus deelnemen want er zijn huurgitaren aanwezig. Samen muziekmaken is leuk.

Voor informatie kan men mailen naar fttp@planet.nl of bellen met 0644404952.

Reageer als eerste
Meer berichten