Logo zutphensekoerier.nl


Lezing over zelfbevrijding

ZUTPHEN - In de laatste week van augustus verzorgt Angelique Romeijn een interactieve lezing over 'Zelfbevrijding'. Een weg die leidt naar wakker worden uit de trans van ons geconditioneerde en complexe denken.

"De voice-over in ons hoofd die ons van alles vertelt over verleden en toekomst, wie we zijn en waar we aan moeten voldoen, hoe er eerst iets moet veranderen voordat we ons goed en voldaan kunnen voelen... en allerlei varianten daarop", aldus Angelique.

Ze legt uit dat de overgrote meerderheid van alle mensen leven door de filters van dit dwangmatige denken. Het is de norm waarbinnen we opgroeien. De oorzaak van conflict, onrust en spanning in onszelf en onze buitenwereld. "Sla de krant maar eens open. Het houdt een veel grotere en meer inspirerende realiteit voor ons verborgen want als we loskomen van dit mechanisme ontdekken we dat we zelf alles zijn waarnaar we ooit verlangt hebben. Het is een enorme verschuiving in het ervaren wie je bent, wie anderen zijn en waar het leven over gaat. Het is thuiskomen, in de diepste betekenis van het woord."

Een lezing bijwonen? Aanmelden via info@angeliqueromeijn.com. Graag aangeven of men wil komen op donderdag 23 augustus, aanvang 19.30 uur, Waterstraat 5, Zutphen of op zondag 26 augustus, aanvang 14.00 uur, Genietcafé, Zutphen. Deelname bedraagt € 10,-.

Voor meer informatie kijkt men op www.angeliqueromeijn.com.

Reageer als eerste
Meer berichten