Logo zutphensekoerier.nl


Meer dan 250 kraampjes staan zondag 28 mei op de meimarkt in de binnenstad van Zutphen. De winkels zijn deze dag ook open.
Meer dan 250 kraampjes staan zondag 28 mei op de meimarkt in de binnenstad van Zutphen. De winkels zijn deze dag ook open.

Meimarkt en koopzondag in binnenstad Zutphen

De meimarkt wordt zondag 28 mei van 10.00 tot 17.00 uur in het centrum van Zutphen gehouden. Het is die dag tevens koopzondag. Dus de winkels in de binnenstad zijn open.

ZUTPHEN - Meer dan 250 standhouders uit het hele land komen met bloemen en planten, eten, fruit en groenten maar ook hebbedingen zoals sieraden, sjaals en kleding, boeken, cd's en lederwaren. Waar men vroeger kwam om te verkopen, komt men nu ook met een kraam om iets te promoten. Zo komt er een echtpaar uit Oostenrijk om hun vakantiewoning te promoten. Verder is er een mobiele trimsalon aanwezig voor de viervoeters. Er komt een tent waar men heerlijk kan genieten van een traditionele Thaise massage. En komt een beautycenter diverse demonstraties geven. Tijdens deze gezellige activiteiten kan men genieten van een kinderkoor die op de marktpleinen van Zutphen zal komen zingen. Koopjesjagers en liefhebbers van curiosa kunnen zich begeven naar de Spittaalstraat, waar traditiegetrouw de rommelmarkt gehouden wordt. Vanaf de Marspoortstraat tot aan de Spittaalstraat staan er slingerend door het gezellige stadscentrum over de markten enkele honderden kramen waar men langs kan slenteren op zoek naar koopjes. Natuurlijk komen er ook diverse foodwagens op zondag 28 mei. Zo zijn er regionale producten te koop en verdeeld over de hele markt staan voedselkraampjes.

Reageer als eerste
Meer berichten