Logo zutphensekoerier.nl


Marijn Smit (rechts) deelde prijzen uit aan trouwe klanten van Driekant. (Foto: Willem Feith)
Marijn Smit (rechts) deelde prijzen uit aan trouwe klanten van Driekant. (Foto: Willem Feith) (Foto: Willem Feith)

Driekant deelt prijzen uit aan zegelspaarders

ZUTPHEN – Het Voedselboek, high teas voor vier personen en zelfs een jaar lang brood deelde Driekant Ambachtscentrum in Zutphen zaterdag uit.

De winnaars waren vaste klanten die deze winter zegels hebben gespaard. Omdat Driekant het 21-jarig bestaan – "We zijn volwassen" – viert, pakte het extra uit. „Eigenlijk vieren wij om de drie jaar een soort lustrum", zei Marijn Smit, toen hij de winnaars feliciteerde en dankte voor hun trouwe klandizie.
De eerste prijs, een jaar lang gratis brood, ging naar Charlotte Nuissl en Nick Kuijpers. Ze reageerden blij verrast. Ik vind het heel leuk dat jullie dit doen", sprak Charlotte tegen Marijn. „We vinden jullie een bijzonder bedrijf, met zoveel oog voor de maatschappij. We zijn hier ook wel een paar keer in de week." „We hebben er heel veel brood voor gegeten", vulde haar partner aan.

„Meestal gaan we naar de Broodfabriek aan de Lijmerij om een broodje eten en we halen ook altijd brood." Charlotte: „Met elke vijf euro die je besteedt kun je sparen voor bijvoorbeeld speculaas – onze favoriet. Dat we ook nog deze prijs winnen is echt een bonus."

„Bij ons stonden de zutkoeken bovenaan", vult Monique Paas aan. „Het is hier echt thuiskomen", vindt ze. Zij en haar partner Roel wonnen de derde prijs, het Voedselboek, waaraan Piet Smit van Driekant meewerkte. De andere prijzen gingen naar de families v/d Berg, Paas, van Dam, Brons, Heus, Lubbers, Hartelman en de familie Stans.

Reageer als eerste
Meer berichten