• Alles

Woest Oost speelt Remember Me

vrijdag 15 februari 20:00 uur

Foto: Afke Manshanden

Op vrijdag 15 februari om 20:00 uur vindt in Het Koelhuis in Zutphen de première plaats van de theaterproductie Remember Me. Remember Me neemt het publiek mee in de tragische liefdesgeschiedenis van Hamlet en Ophelia in de wereld van vandaag. Het is de eerste voorstelling van Woest Oost, een nieuwe theatergroep met jonge acteurs uit Zutphen. Remember Me loopt tot en met 24 februari. Tickets zijn verkrijgbaar via hetkoelhuis.nl.

Woest Oost bouwt rauw, fysiek en geëngageerd theater met jonge spelers tussen 15 en 25 jaar en is een broedplaats voor het meest zinderende theatertalent van Oost Nederland.De theatergroep heeft Zutphen als vaste standplaats. Artistiek leider is Irene Kriek. Zij maakte jongerenproducties voor Toneelgroep Amsterdam en was vaste theatermaker bij The Young Ones in Zwolle.

De voorstelling wordt gespeeld door Hinde de Dreu, Pepijn Bresters, Pjotr Zwanenburg, Jella Bron, Liz Bisschop, Josefien Overeem, Sandy Jørgensen, Max Koonen, Rahel Welday en Luna te Pas.deel deze activiteit

Locatie

Het Koelhuis
Zutphen
Coenensparkstraat 1
7202an


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.