• Alles

Ligconcert

donderdag 14 februari 19:30 t/m 21:30 uur

Foto: Yvonne Lieftink

Op donderdag 14 februari van 19.30 tot 21.30 uur geeft celliste Renske Béguin een intuïtief concert in het Middenhuis aan de Fie Carelsenstraat 32 in Zutphen. Liggend op een matje hoor je intuïtieve klanken door cello, stem en klankschalen. Klanken die Stilte omlijsten. Het geeft alle ruimte voor eigen meditatie en innerlijk werk.

De vervolgconcerten zijn op donderdag 14 maart, 11 april, 16 mei en op 13 juni.

Renske gaf de intuïtieve concerten voorheen met haar vader Achille samen. Hij was zanger en klankmeester. In april 2018 is hij overleden.

Renske is professioneel celliste. Ze speelde in vele beroepsorkesten en ze heeft haar eigen lespraktijk. Nu improviseert ze vooral, intuïtief, vanuit haar hart. Net als toen ze kind was. In verbinding komt de muziek vanzelf…klanken rond Stilte of vanuit intentie.

Renske: “Ik werk met cello, stem, gongs en klankschalen. Wie ik ben klinkt door in klank, dus ik streef naar helderheid, waarheid, in mijn gevoel. Dat álles wat er in mij speelt zich gezien weet. Als ‘die ruis’ zich oplost is dan komt de verlangde flow en de gezochte rust en wijsheid vanzelf naar boven! Daar ga ik voor.”

Meebrengen: ligmatje en dekentje of meditatiekussen. (Beperkt matjes en kussens aanwezig.) Bijdrage: vrije gift na afloop.

Aanmelden via: renskecelliste@gmail.com. Spontaan komen mag ook, neem dan een eigen matje mee.deel deze activiteit

Locatie

Het Middenhuis
Zutphen
Fie Carelsenstraat 32
7207gn


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.