• Alles

Café Français van Alliance Française Zutphen bij de Courant

vrijdag 15 februari 17:00 t/m 19:00 uur

Foto: Nathalie Ruegebrink

Voor liefhebbers van de Franse taal houdt Alliance Française Zutphen op vrijdag 15 februari tussen 17.00 en 19.00 uur voor de tiende keer een Café Français in het souterrain van Grand Café de Courant, Houtmarkt 66 in Zutphen.

Dé kans voor alle liefhebbers van de Franse taal om gezellig en informeel, onder het genot van een drankje, met elkaar Frans te spreken over allerlei onderwerpen.

Een Café Français is vaak de enige gelegenheid om samen ongedwongen Frans te spreken of te oefenen. Een mooie kans om je Franse kennis in praktijk te brengen, want bij het Café Français, on parle français! Tussen 17.00 uur en 19.00 uur is er vrije inloop voor iedereen die graag wat Frans wil spreken, ook beginners en scholieren zijn deze middag van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn of een cursus te volgen om van deze gezellige middag te genieten.

Deze middag is er alle ruimte om elkaar in informele sfeer te ontmoeten en er zijn genoeg onderwerpen te bedenken om onder het genot van een drankje over te praten. Er zijn geen vaste thema’s, niets hoeft, alles mag!

Toegang is voor iedereen geheel gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.


deel deze activiteit

Locatie

Grand Café de Courant
Zutphen
Houtmarkt 66
7201km